Karuselldagen 22/5

Gemensam besöksdag, "karuselldagen" är onsdag 22 maj kl. 9-11. Nedan följer mer information om vad karuselldagen innebär.

Syftet med den gemensamma besöksdagen är att ge barn och elever en möjlighet att besöka sin nya skola under en halvdag för att förbereda dem inför skolstarten. Det gäller barn som börjar förskoleklass och elever som byter skola till höstterminen.

Samtidigt som de äldre eleverna besöker sin nya skola har skolan möjlighet att ta emot och informera de barn och deras vårdnadshavare,  som kommer från förskolan och ska börja i förskoleklass, samt elever som ska byta skola.

Målet är att barn och elever ska ha besökt sin nya skola under våren och vara mer förberedda inför höstens skolstart.

För er som inte besöker förskoleklassen;
Kontakta skolan, om Ni vill besöka oss.

Varmt välkomna!

26 april 2019